Морфологія
Kush'N'Cheese швидко перетворюється на досить гіллясті рослини марихуани, що нагадують сосну. Насправді, вона настільки енергійна, що цілком ймовірно, що вона досягне висоти 3 метрів на відкритому повітрі. Її походження стає очевидним дуже швидко, поступаючись місцем чудовим рослинам, повним великих, видовжених бутонів
Врожайність
Kush'N'Cheese також відомий своєю значною врожайністю. Фактично, цей високопродуктивний сорт може забезпечити до 500 г/м² у приміщенні та близько 700-900 г/рослина на відкритому повітрі; все це дуже цікаві цифри для такого неймовірного сорту марихуани, який кожен хоче скуштувати.
Аромати та смаки
Kush'N'Cheese – це симфонія відчуттів, де задіяні всі ваші органи чуття. Величність її смаку та аромату стає очевидною, коли нотки екзотичних фруктів, пального, старого блакитного сиру та цитрусових вражають смак. Міцний та складний смак, який довго тримається та викликає слинки від задоволення.
Ефекти
Як і слід було очікувати від сорту Sativa, Kush'N'Cheese забезпечує чіткий, ейфоричний та потужний ефект, який перетворює вас на дуже балакучу людину. Ви відчуєте, як «кайф» охоплює ваші почуття майже одразу, щойно зробите першу затяжку, і залишатиметься там надовго. Щасливого шляху!
Вирощування
У Kush'N'Cheese багато підписників, і форуми, присвячені канабісу, шаленіють, коли вона з'являється. Поки що всі виробники марихуани, які її вирощували, незалежно від їхнього досвіду, не можуть не відгукуватися про неї високо. Серед її численних переваг – коротка фаза цвітіння, яка триває 55-60 днів у приміщенні та приблизно до початку жовтня на відкритому повітрі. Якщо ви обираєте вирощування на відкритому повітрі, краще робити це в сухому, помірному та сонячному кліматі, завжди стежачи за можливою появою цвілі, щоб швидко відреагувати. Єдина проблема – це її надзвичайно інтенсивний аромат, який може привернути небажану увагу. Ось чому рекомендується використовувати фільтри проти запахів або, ще краще, вирощувати її в дикій природі.
Тип: 40% Індіка / 60% Сатива
ТГК: 12-16%
Генетика: Emerald OG Kush x UK Cheese
Цвітіння в приміщенні: 55-60 днів
Час збору врожаю на відкритому повітрі: Початок жовтня / середина жовтня
Врожайність у приміщенні: 500 г/ м²
Врожайність на відкритому повітрі: 700-900 г/рослина
Висота на відкритому повітрі: 3 м